Vállalat

Azonnal és pontosan alkalmazkodunk a piac változásaihoz, gyors döntésekkel és korai beruházásokkal. Európai telephelyünk elősegíti, hogy közel legyünk magyarországi vevőinkhez, gyors és minőségi szolgáltatásokat nyújthassunk, akár egyedi igények kielégítésével. Műszaki kapacitásunk és pénzügyi függetlenségünk lehetőséget ad a folyamatos innovációra, hogy mindig az élen járjunk.

07.png

 

400 MAGASAN KÉPZETT MÉRNÖK

 
04.png
400 Mérnök és Technikus áll rendelkezésünkre a beruházások magas minőségű megvalósítására. Az értékesítésben, fejlesztésben, gyártásban, minőségbiztosításban és ellenőrzésben dolgozó munkatársaink egytől egyig magasan képzett specialisták. A műszaki jártasság ismerete mellett nagyon fontosnak tartjuk a vállalatunkra jellemző kreativitást és rugalmasságot.

Az egyedi megrendelői igények maximális kielégítése érdekében legtapasztaltabb szakembereinket szerveztük a beruházó csoportunkba. Ők nemzetközi szinten is a leginnovatívabb fejlesztői gárdák egyikét alkotják a szakmában, lételemük az újítás, modernizálás, fejlesztés. Általuk a kornak megfelelő legjobb technikai megoldásokkal és optimális szállítási lehetőségekkel rendelkezünk.

 

03.png

250.000 m2 GYÁRTÓTERÜLET

Kapacitásunk nem ismer határokat. Az egyedi prototípusoktól a nagy szériákig mindent gyorsan és kimagasló minőségben tudunk szolgáltatni. Figyelünk a határidők és a minőségi követelmények együttes betartására. Következetesen ügyelünk a gyártási folyamatra, az alkatrészgyártástól a komplett végleges termékig. Az automatizált nagy szériák kibocsátását mindig a legmodernebb eszközökkel gyártott, átfogó anyagvizsgálaton túlesett, minden minőségi előírásnak megfelelő prototípusok készítése és tesztelése előzi meg.

 

01_v.pngÖnálló gyáraink vannak az alábbi egyedi gyártási folyamatok mindegyikére:

Emelőláncok gyártása

Felhordó láncok gyártása

Mezőgazdasági láncok gyártása

Speciális láncok gyártása

 

 

 

 

 


 
MediaBOOM!