Donghua International BV

A mezőgazdasági, ipari hajtások,szállítóláncok és emelőberendezések vezető gépgyártói előszeretettel választanak bennünket.

Előnyben részesített partner első összeszerelés esetén

A termékekre irányuló kiemelt figyelem nyitja meg az utat az ügyfélközpontú stratégia felé

Olvass tovább

MRO-partnerek exkluzív hálózata

Egyes iparágaknak készülő, speciális termékek gyártása és kiterjedt lánchajtási termékek forgalmazása

Olvass tovább

Minőség és innováció

A minőség-ellenőrzés gyártási folyamataink szerves része

Olvass tovább

Képesek vagyunk egységesíteni és stardardizálni az Önök egyedi megoldásait.

Fő termékcsoportjaink

Mezőgazdasági láncok Chain
Emeléstechnika Chain
Ipari alkalmazások Chain

Vállalati információk

Donghua cégcsoport

A Donghua cégcsoport a világ egyik vezető, a legszélesebb termékválasztékkal és gyártási képességekkel rendelkező szakértőjea lánchajtásoknak. Öt, a technológia mai állását tükröző gyártóbázissal, illetve regionális disztribúciós központtal rendelkezünk Kínában, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Thaiföldön, valamint az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Nemzetközi tevékenységünk központja a hollandiai Alkmaarban található.

Az előre meghatározott földrajzi régiókban kizárólag minősített MRO partnereink végzik a termékek disztribúcióját és nyújtanak szolgálatásokat a végfelhasználóknak.

A Donghua cégcsoport két, Kínában működő gyártóüzeme 347 000 négyzetméteren több mint 3000 munkavállalót foglalkoztat. Központunk egyben nemzeti, vállalkozási, technológiai központ is, amelyet a kínai kormány nemzeti csúcstechnológiai vállalkozásként ismer el.